Het was er even, klein maar daar. En nu?
Nu is het langzaam aan het wegtrekken.
Een kans gegeven, naar de deur gewezen.
Klein was fijn, ingewikkelde gezeik
Ik ging eraan kapot vanbinnen,
beter een punt, dan een vraagteken
Een antwoord, een zekerheid
loslaten, enige hoop die er was
Ik zoek iemand die vecht,
…
voor mij