Hij
De blijk van zijn ogen veranderd de kleur van mijn dag
tis niet te geloven zo zwart als hij boos is
en blauwer dan blauw als hij lacht
de zon hangt voordurend verliefd om hem heen
en de maan laat hem nooit een seconde alleen
't woord van zijn lippen kan telkens weer wonderen doen
tis niet te voorspellen soms klinkt hij als onweer
en soms als een zonnig seisoen
maar hoe hart het ook vriest hij is zo weer ontdooit
zolang hij bij mij is verveel ik me nooit
want hij, hij is de zon en de maan voor mij
hij heeft eht beste van allebei
zo mistyeus en warm tegelijk
hij doet iets met mij
hij is vrij
vrij om te gaan, maar hij blijft bij mij
hij is de eb en de vloed erbij
hij is onweerstaanbaar
hij zegt me gewoon wat hij vind
een man en een kind hij is wind en in stilte
hij , hij hoort bij mij
hij opend een wereld voor mij
hij is de zon op mijn huid en de regen
met wind me en tegen
hij zit in alles voor mij
hij maakt me blij
hij houd me vast en maakt me vrij
hij is er altijd hij maakt me deel uit
van zijn grote geheel
hij is de betere helft van mij
hij is de zon en de maan voor mij
hij heeft het beste van allebei
zo mistryeus en warm tegelijk
hij doet iets met mij
hij is vrij , vij om te gaan
maar hij blijft bij mij