Koude handen,warm hart.
************************
Jou hart ik zal je vinden
jij met je koude handen en koude
handen betekend een warm hart.
Dus ik hoop dat telkens
wanneer je bij me bent jou handen
koud zijn dan weet ik dat je
een warm hart hebt. Ik hoop dat mijn
handen het dan ook snel koud hebben
maar dat lukt dan meestal niet
ik voel wel vanbinnen een warm hart
ook al zie je dat niet .
**************************
- xxx -