*Wegen*
Er zijn zoveel wegen in mijn leven
dat ik niet weet welke ik moet nemen
moet ik naar de linkerkant of naar de rechter
neem ik geluk of verdriet
word ik groot of blijf ik klein
wil ik liefde of liever vrij
mijn wegen zijn zo moeilijk te besturen
weken, dagen ,uren heb ik moeten reizen om te bewijzen
welke weg die ik samen met jou zou moeten reizen .