er zit er nog prima smaak aan ons zonnenstelsel
prima smaak
we hoeven elkaar niet te bevechten
anstige ruzies te beslechten
thee van gezet
sinasappelthee in casu
sodejus (mag wel een keer, ik ben toch een heer)
een zakje sinasappelthee waar we aan ruiken
ontduiken en toch komen te gebruiken
omday er niks ster is geraakt
vogels landen
in bange landen
die ook weer sterker zijn
hoezo ook?
ik rook
morgen maar eens het raam fris op een kier
en in de zomer de beminnelijke groet van
de slapzware knoepers van een mier
ons zonnestelsel vind dat niet erg
dat kunnen ze zich wel voorstellen van zo'n dwerg
en landen maar
landen, ja
go texaco
ik blijf bij jou
dus waar blijf, he nou
beter kunnen we niet
dat soort dingen leer je op het strand
door kinderlijke eenzaamheied overmand