Speels en gauw voorbij
Dat is goed voor mij
Lekker luchtig
Goedkope rijmelarij
Het blijft je niet bij
Want het is luchtig
Bruut of grappig, als je t' voor je ziet
Maar het deert je zeker niet
Lekker luchtig
Geen weemoed
Eerder leeg goed
Lekker luchtig
Zonder diepgang
Goede stoelgang
En lekker luchtig
Soms wat rijmzucht
Suggesties op een vage zucht
Maar ten alle tijden luchtig als lucht
Korte momenten beschreven
Die je hart niet verzwaren
Ik doe het lekker luchtig
Om de zinloosheid te evenaren
Zinloos is het leven
Zinloos ben ik
Maar dit wel lekker luchtig
Dus maak je niet dik