En ik vroeg opnieuw
En je hebt gelogen
en geslagen
Je hebt vernederd
en mishandeld
Je hebt gebroken
en vermorzeld
Je hebt gedacht
en fout gedacht
want je vroeg...
Jij vroeg
En ik heb gehaat
maar ik heb getwijfeld
Ik heb gevochten
en ik heb gedood
Ik heb vermoord
en ik heb uiteindelijk
gewoon geantwoord...