"De eeuwige belofte van de ezel"
Vraag me niet waarom het zolang geduurd heeft.
Ik begrijp mezelf af en toe ook niet helemaal.
Misschien heb ik het te druk met andere dingen.
Maar goed, hier is het, de boodschap:
Sorry, dat ik zo laat ben. Het zal niet meer gebeuren.
Laten we snel beginnen.
Pak jij de kwasten? Dan pak ik de kleuren.
Verzinnen we later wel wat het wordt.