Vergeten...
Ik en jij altijd een paar,
altijd samen.
Waarom is dit voorbij gegaan ?
Drinken , Roken en al het slecht gedoe
maakt ons leven niet meer goe .
Kwil je terug ook al vinden mijn ouders
dat te vlug.
Die dingen die ik samen met je deed,
altijd lachen springen en plezier,
we waren toen met vier.
Nu ben ik alleen , ik hier , jij daar ,
volop aan het denken aan elkaar .
Laten we alles vergeten en zoeken we
same nieuwe kreten ?!
voor het liefste meisje van heel de wereld (van je vriendin ;) )