beste vrienden voor altijd
'voor altijd' is vandaag geëindigd
elf jaar in een dag verpest
vanavond gaat ons boek dicht
je hebt het vrij duidelijk gemaakt
dat je niet meer om me geeft
dat je alles bent vergeten
wat we ooit hebben beleeft
en wat is er gebeurd met de beloftes?
"ik zal er altijd voor je zijn"
of nog een veel beter voorbeeld:
"ik als beste vriendin doe je nooit pijn"
want daar zit het verkeerd
je kwetst me harder dan de rest
gewoon maar door je zo te gedragen
je hebt het deze keer verpest
man, ik was er altijd voor jou
maar ik denk dat je me niet vertrouwd
terwijl ik alles voor jou zou doen
maar onze vriendschap liep fout
veel te laat erachter gekomen
nog even snel een dankjewel
maar beste vrienden zijn we niet meer
dit is het dan: vaarwel