Ik ben bang
Bang voor wat er nog komen gaat
Bang voor hoe het afloopt
Alles wat er in het verleden is gebeurt
En nu dit, kan het nooit ophouden
Kon ik de tijd maar terug zetten
Terug naar dat ene moment
Iedereen blij en gelukkig
Dat is wat ik wil, maar dat zal nooit
Maar dan ook nooit gebeuren
Ik moet door
Door met het heden
Knokken tegen alle tegenslagen
Omhoog klimmen na een val
Maar ik wil niet meer vechten
Ik wil vrede in me hoofd
Vrede in me leven
Vroeger, toen alles nog goed was….