de zon komt op weer een nieuwe dag zonder jou,
kon ik maar tegen je zeggen dat ik je mis,
dat ik van je hou.
voor mijn gevoel is de tijd stil blijven staan,
is het verdriet nog niet weggegaan.
het doet zeer,
ik wil nog zoveel tegen je zeggen
aan je vragen,
maar je bent hier niet meer.
met herinneringen en wat foto's moet ik het doen.
geen grapje en een lieve lach,
geen vriendelijk gedag.
toch mag je zeker weten,
dat ik je nooit zal vergeten.
voor altijd een speciaal plekje in mijn hart,
dag lieve pap.
5 dec 2011