Verdriet, pjn en angst verschijnt
Waar mijn masker verdwijnt
Als ik thuis ben en dus alleen
Kan ik er niet meer om heen
Buiten ben ik verdoofd
Maar thuis spookt het door mijn hoofd
Jij had een feest georganiseerd en het was een leuke avond
Rond 1 uur waren we nog met 5 man over toen jij ineens op stond
Het licht ging uit en jij kwam heel dichtbij staan
Dat was het moment dat ik zei dat ik maar eens wilde gaan
Jij werd agressief en maakte me bang
Waarom bleef ik ook zo.lang?
Ik herrinner me nog een klap en vervolgens lag ik vastgebonden op bed
Je had met je 4 vrienden dkkke pret
De een na de ander gebuikte me als een object alsof ik geen gevoel had
Ik werd afgemat
Ik kon niet meer... alles deed zoveel pijn
Ik raakte steeds even weg tijdens jullie bezig zijn
De volgene dag liet je me douchen en einelijk liet je me gaan
Maar wat jij hebt gedaan...
Ik kan er niet mee leven
Ik sta op het punt op te geven
Weet je wel wat je hebt veroorzaakt?
Die avond ben ik zwanger gemaakt...
k weet niet meer wat te doen met mijn leven
Er is al te veel ellende gegeven
Ik wil geen kind ik kan het niet
Het doet me pjn en verdriet
Wat nu.... ik kan zo niet verder gaan
Ik wil niet meer opnieuw op staan