***tOvErStOkJe***
Een toverstokje met een groote * ster *
ik tover van jou mijn perfecte man .
Zotte dingen kan jij doen , zonder dat ik je betover
mijn stokje heeft wel magische krachten , want door dat stokje zit ik steeds met jou in mijn gedachten . 30Keer flikkerd mijn stokje heen en weer. 20keer leg je bloemen voor mij neer. 50 keer kan je me kussen . 100 keer steek ik brieven in de bussen . 1000keer zou ik letten op mijn lijn . En 1 ding zou ik moeten doen om van jou te zijn .
Als ik dan nog iets zou mogen wensen , toverstokje vervul al die 1201 wensen !