Ik heb ruzie met de buren, nou, eigenlijk met heel de straat, en waar het nu over gaat?
Het gaat er heet aan toe, neem dat maar van mij aan.
Gisteren kon ik net op tijd bukken, buurman, twee deuren verder, wilde mij slaan.
Vervolgens ging zijn vrouw tegen mij tekeer.
Ik was een flapdrol, een schijtert, en weet ik nog, hoeveel meer.
Ik heb ruzie met de buren, heftig, ik krijg hem niet gesust.
En blij dat ik ben, eindelijk de deur uit, die verstikkende rust.
Ik voel weer dat ik leef, elke keer, als ik van angst een beetje beef.
Ruzie met de buren, is beter, dan welk medicijn.
Ik ben gelukkig, en verwelkom, al dat plaatselijke venijn.