hoop is niet langer
dagen steeds korter
donker omarmt me
in koude tijden
jij slaat vleugels uit
en besluit in verwarring
te kiezen voor veiligheid
al resulteert dit in spijt
vliegen naar het nieuwe
oude gedachten in de steek
al bleek deze uitvlucht onjuist
en ben jij mij nu voorgoed kwijt