Jaren lang bloed vergoten,
zoveel kogels rond geschoten,
maar de vijand is gedood,
helemaal vernederd en ontbloot.
nu leven we weer in vrijheid,
en eten elke morgen weer rustig ontbijt,
we houden ons hoofd altijd omhoog,
net zoals de arend daarnet de hemel bevloog.
en remember,
het is vandaag weer 28 november,
ben vandaag een trotse Albanees,
Heb voor niemand vrees.
-PintoO-