ik zit gevangen
gevangen in mijn dromen
in mijn nachtmerries
beelden die me achtervolgen
uit mijn verleden
gedachten die ik niet kan uitbannen
niet kan wissen
niet kan veranderen
ik zit vast in mijn dromen
in mijn nachtmerries
waar ik de beelden zie
beelden van bedrog
dingen die nooit zullen gebeuren
omdat het niet meer kan
door wat ik heb gedaan
gedaan in het verleden
het is een pure kwelling
om te slapen
om te weten dat ik niet wakker word
om te weten dat als ik mijn ogen toch open
de beelden en de gedachten
de verlangens en de pijn
nog steeds een weezig zullen zijn