we zijn haar nooit vergeten
ze is nog altijd in ons hart...
haar liefde sterft niet
je mag haar alles vragen al is het nog zo appart...
ze was lief altijd vrolijk
en op haar kon je bouwen...
zij was iemand waar je mee kon delen
haar kon je vertrouwen...
een vrouw die je rust gaf
terwijl ze met je praate...
zij wist hoe wij ons voelde
zij had het altijd in de gaten...
bij haar kon je altijd terecht
zij was iemand daar kon je altijd van opaan...
voor een goed gesprek of een rare vraag
zij gaf je raad of je nou goed of slecht had gedaan...
zij is iemand die ons hart niet zal verlaten
zelfs op het veld waar ze uitgestrooid ligt...
laat ze zien dat ze in ons hart zit
zelfs daar schijnt bij slecht weer de zon in je gezicht...
in onze herinnering zal ze blijven
ze is er niet meer maar niet huilen omdat je verdrietig bent...
ze was en is nog steeds de beste oma
dus wees blij dat je zo'n lief iemand hebt gekent...
met haar kon je lachen ze was een eerlijk en lief mens
altijd met een lach op haar gezicht...
helaas al een tijd niet meer onder ons maar niet vergeten
daarom voor haar dit gedicht...