competitie is voor paarden,
"een paard rent nooit zo snel
als wanneer hij andere paarden
heeft om in te halen"
competitie kent vele voordelen,
nodig om te overwinnen,
en iemands hart te stelen,
concurrentie de drijfveer van het rad,
zonder hadden we van alles
nu een stuk minder gehad,
is groeien het streven.
in een competitie,
kent men geen compassie en medeleven,
competitie haalt het slechte
in de mens naar boven,
het onderdrukken
door constante vergelijking
gaat men in illusies geloven
competitie en concurrentie
bedreven in het dagelijks bedrijf,
aargh, pfoe wat een falen!
Nee!!! verslaat mijn lijf!