in gedachten en in mijn gevoel
De afgelopen jaren eindelooss gelopen zonder doel
Zonder erbij na tedenken wat ik allemala eigenlijk met mijn eigen woorden bedoel.
Ik ben niet meer wie ik ben|
Ze zeggen een mens kan je niet veranderen,
Maar iemand veranderd door alles wat ie meemaakt.
Ookal zijn er nog zeveel littekens en gebeurtenissen
waar ik nog vaak aan terug denk
zijn er nog zoveel dingen in mijn leven die ik mis
weet ik dat dit wat ik nu wil zeker te behalen is.
Ik vecht voor mijn doelen
ik vecht voor mijn leven
en ben bereid om voor mezelf alles te geven
ik loop door
niet links niet recht
maar recht door zee
dan stel ik de ander maar voor een keus
ga je wel of niet met me mee?
misschien soms te eerlijk of te direct
maar ik ben niet gek
ik weet wat ik doe
ik weet wat ik wil
en als men er commentaar over heeft...
negeer me dan en hou je stil.
accepteer me maar zoals ik ben want,
Ik laat me niet meer stoppen
dan vecht ik maar alleen
Maar ik doe wat ik wil
en hier kom ik dan ook wel doorheen.