soms rijmt het (lief banaan)
de mannen slaan de dames naar hun heelheid toe
tot eeuwige vrede ontstaat
ga daar maar eens aanstaan
toch is het ook wel leuk soms een klein driehoekje te zijn
we moeten toch minstens zeventjes en zesjes hebben
alles naar de acht
ook van boven; 9, tien
wie niet weg is, is gezien
de loffen borden doen mij zeer
de stoffe bijbel verenigd in een gevangenis wezen?
ik vreet liever nog stenen
ik zelf ruik nog naar "o heer"
ganzenbordgeluidjes en de ijsbordpegels uit eigen dak
ik en de spelletjes
nee!!!
dan is "de" de bijbel is er al
belangrijk!
ik heb toch geen vriendin verder?
"vràgenkwis" was maar een grapje
een soort reklamelapje
en de homo is; gelukkig; en ernstig niet oorzakelijk
veel goed
dan is er sinecure
weer eeuwige vrede ik jaag het na
het gaat best goed
jesus, ja