Doe je aan atletiek?
Dan word je niet te gauw ziek!
Loop je over de horden?
Denk dan niet aan die gebroken borden!
Spring je over de elastiek?
Gebruik dan een goeie taktiek!
Of spring je liever in het zand?
OOk daar is 't altijd heel plezant!
Doe ook aan atletiek,
das altijd even sjik!