Zo veel gehoord,
Maar niks komt nog bij me aan,
Zoveel gehoord,
Wat mensen zeggen maar het maakt niks meer uit.
Nooit meer,
Zal ik jou kunnen zien,
Nooit meer,
Zal ik met je kunnen praten.
Het gemis,
Heeft me te pakken gehad,
Het gemis,
Heeft gezorgd dat ik nergens mee te maken wou hebben.
Zo hard,
Om te weten dat ik door moet gaan,
Zo hard,
Om er alleen voor te moeten staan.
Het duister,
Had me vast,
Het duister,
Liet me niet meer gaan.
Hard,
Werd ik van binnen,
Hard,
Maakte ik mezelf tegen anderen.
Leven met de dag,
Is waar ik nu aan denk,
Leven met de dag,
En nergens meer aan denken.
Slapend,
Denk ik aan jou,
Slapend,
Weet ik dat je bij me bent.
Een glimlach,
Verbergt al de pijn,
Een glimlach,
Is mijn masker.