Strijd verloren
Het zwarte gat, dat je ooit achter je liet
Ligt te loeren voor de deur
Alle gebeurtenissen in je leven
Zorgden voor meer kleur
Maar naarmate deze wegvallen
Groeit het zwarte kwaad
Oh zo bekend gevoel
Dat je vanuit je diepste haat
Waar je van houd
Want het voelt vertrouwt
Elke duw brengt je dichter
Naar hetgeen je tegen vocht
Deuren trek je open
Opties overal gezocht
Toch sta je uiteindelijk
Weer oog in oog
Littekens verraden de strijd
Gevoel waar je tegen loog
Gevecht verloren
Weer terug bij af
Je wacht op de laatste duw
*kabaf*