het is dat duister en die kilte,
het zijn de donkerste dagen
dat ik je zeggen zou
het zijn de gebroken nachten
tussen de verscheurde dagen
dat ik je zeggen zou
het zijn die keren dat ik wilde, dat ik meende
en dat ik zou voor jou
maar alles niet lukte in die dagen
dat ik je zeggen zou
het zijn de momenten van zwaar gemis
in de veel te lange dagen
dat ik je zeggen zou
het zijn die mooie dagen
niet meer reiken,
niet meer peinzen, niet meer zoeken
het simpelweg bestaan
dat ik bijna vergeten zou, te zeggen
hoeveel ik van je hou