Ik heb mijn masker op vandaag. Waarom? Vraag dat maar niet. Mijn masker lacht altijd vanzelf en mij mij lukt dat niet.
Ik heb mijn masker op vandaag, omdat verdriet me overmant. Maar niemand zal dat zomaar zien, omdat mijn masker lacht.
Ik heb mijn masker op vandaag en hoop dat niemand het ziet. Want achter dat lachende masker, schuilt een klein hoopje verdriet