Je hebt de liefste lach,
die niemand anders heeft.
Je maakt me gelukkig, elke dag,
jij bent iemand die mij hoop geeft.
Je bent iemand die me verblijd
in een goeie, of een slechte tijd.
Jij bent zo'n vertrouwend persoon,
bij jou kan ik al mijn geheimen kwijt!
Niet alleen die dingen, maken jou perfect
je moet weten dat ik echt voor onze liefde vecht!
Ik geef om je, zal je nooit meer vergeten,
alles wat ik nu zeg meen ik, echt.
En wees niet bang als je twijfelt,
maar denk dan gewoon aan mij
Denk aan een wereld,
met alleen maar ik, en jij..