Als het anders kon, als ik het anders kon, had ik anders gedaan
maar de essentie van ons ben ik verloren, al dagen voor de woorden.
Mijn hart was al gescheurd, en het brak toen ik het jouwe brak.
Want ik ben nog nooit zo geliefd geweest - ik ben nog nooit zo verliefd geweest.
Degene die het dichtste bij staan, krijgen de hardste klappen
en ik zal je verklappen: ik heb mezelf geslagen, toen ik jou sloeg.
Omdat we, voor het eerst in tijden, niet elkaar hadden om te steunen
en elkaar toch vasthielden, omdat we niet wisten wat we anders moesten doen.
Terwijl ik je handen op mijn rug voelden, je nagels in mijn huid, jouw tranen op mijn wangen en ik wilde je niet loslaten omdat ik wist dat het de laatste keer zou zijn.
Jij kon mij niet troosten, in wat ik jou heb aangedaan.
Ik hoop dat je me kunt vergeven, voor wat ik heb gedaan en dat je snapt
dat ik niets anders wilde,
heb gewild dan gelukkig zijn met jou.
- Ook al ben ik nog niet geheel tevreden, het lukt me nu niet om 'm beter te krijgen. Commentaar en tips worden gewaardeerd. -