Kerst is voor mij de ergste tijd van dit jaar.
Klik misschien raar maar is wel waar.
Want ik mag kerst niet vieren met de vrouw waar ik van hou.
Mijn vriendin kan daar niets aandoen want zij zet me niet in de kou.
Haar ouders staan het niet toe van elkaar te houden.
Ze mag van haar ouders geen leven met mij opbouwen.
Dat doet ons heel erg veel verdriet en pijn.
Want wat is er mooier om samen met kerst samen te zijn.
Ik hou van mijn vriendin dat weet zij gelukkig heel goed.
Kan me niet schelen wat haar ouders zeggen of doet.
Ook al kunnen we met de kerst niet samen zijn.
In me gedachte is ze met kerst wel bij mijn.
Maar zoals ik zei kerst hoeft niet voor mij.
Laat het maar gauw nieuw jaar worden dan is me hart weer blij.
Kerst en oud en nieuw hoor je te vieren met de geliefde om je heen.
En niet omdat het niet mag alleen.