jij bent het lekkerst zagig
doorheen het plankbestelsel
"foto?!"
"pooto, aardappels?"
jawel
ik bel wel
doorheen het lijkenliefje (je)
you lovely work of art
je bent blond
ik lik je kont
je bent zo zagig
ik zo mager
en dan nog houd ik van je
drie levens lang nog
beloofd is beloofd
ik ben maar 80 jaar bang