Het beste gevoel dat er kan zijn
Wordt overschaduwd door een belangrijk punt
Mijn buik doet pijn
Het is ons niet gegund
Samen werken, samen kussen
Is geen combinatie
En ondertussen
Verwerk jij nog je vorige relatie
Hoe ik er ook naar kijk
Ik moet het gevoel verstoppen
Ik moet oppassen dat ik niet voor jou bezwijk
De drang om je te zien is bijna niet te verkroppen
Ik krijg geen hap door mijn keel
Ik ben misselijk en de tijd gaat sloom
Concentreren gaat slecht momenteel
Door al dat gedroom!
Vlinders veranderen in een dof gevoel
Dat samentrekt in mijn maag
Ik denk aan die grijns op je smoel
Werden de herinneringen maar vast vaag…
Verliefd, mag ik het zo noemen?
Hopeloos verlangen naar wat er niet is
Ik weet niet hoe lang ik dit nog kan verbloemen
Ik hoop zo dat ik mij in jouw gevoel vergis
Ik kan hardlopen zonder te eten
Ik kan wakker zijn zonder te slapen
Ik kan alles wat belangrijk is vergeten
Tegen dit gevoel bestaat geen wapen
Ik vecht, ik strijd
Ik weet alleen niet waartegen
Hoe ik het ook bekijk, onze collegialiteit
Komt echt ontzettend ongelegen!
Dit is geen verstandig idee
Was wat je tegen mij zei
Wat moet ik daar nu mee?
Wat willen wij?
Ik ben er uit, mijn gevoel leidt
Jij streeft naar de verstandige kant
Nog steeds heb ik geen spijt
Dit weekend was erg interessant ?