Geef ze de 1 uur dero
en blond begrijpt
een debacle: op weg naar het israëlische merendweilsche (bosje?)
abrikosen-salade
eh, uuh leve(n) de vragen(kwis),
twee lampen grasblad kweken met mevrouw stip
omknuffen!
woes; prik me nu.....?
enigzins
dus ook woes(man) of daft(vrouw), "links rechts" in een dergelijke volgorde
ik weet niet watt de bedoeling was
dat 't bekaaide
slap blad (twee)
bureautriller van de
zacht broeiende Arketoet
distributie!
eerst disraëli en dan calicula en dan benjamin
koffie vernederd
"dag schat"
terugbeschermen was fout
woes op het mannenijzer
veel goed van daft
onderstudente naar mevrouw stip
blonde vragenkwis?
een 1 uur derossol, "schatjes"
dan weer sterrenschrijn
prik menu