je blauwe ogen brandend in de mijne
ik wilde staan naast jouw zijde
sprookjes waren onzin
liefde waren leugens.
alles waar ik in geloofde
alles wat die films beloofde.
toen ik jou stem hoorde
alsof ze binnen in mijn ijzer hart doorboorde
sinds lange tijden
niet meer het meisje wat de menigte mijden
liefde deed mij pijn.
maar met jou zou het nooit hetzelfde zijn
die eerste aanraking aan mijn hand
iedereen wou ons uit elkaar
maar onze liefde hield stand
die eerste kus mijn lippen in brand
liefde was plots missen terwijl je nog niet weg was
die ene lachrimpel
daar ben ik zo gek van
je bent mijn alles
ik ben wie ik ben dankzij jou
en jij bent elke reden en elke droom die ik heb gehad
je bent mijn doos van pandora
je bent mijn alles
ik hou van je