Geld
Je denkt maar dat je alles weet
Overal heb je een antwoord voor klaar
Je voelt je goed zo 100% compleet
Maar je hebt geen benul, wat is dierbaar
Het kan je ook niets schelen je hebt alles wat je wil
Er zijn al genoeg mensen op de wereld die alleen zijn
Iemand met minder als jou is gelukkig dat is het verschil
Een hart vol liefde en geluk is net een goudmijn
Dikke auto’s, dure sieraden heel veel poen
Die ander heeft niets maar is gelukkig in zijn leven
Zou jij nu nog kunnen kiezen om je leven over te doen
Om net zo gelukkig te kunnen zijn ook al is het maar voor even
Geld maakt niet gelukkig maar is fijn als je het heb
Huisje,boompje beestje is waar het om gaat
Stop nu maar met dat gedoe want je bent nep
Zo bestaat de wereld uit liefde en niet uit haat
© M. Meerveld