Je bent meegenomen naar het licht
Terwijl je vredig lag in de moederschoot
Machteloos ben ik als moeder
Tegen de natuurlijke kracht van de dood
De sterke verbinding tussen jou en mij
Daar komt de dood niet tussen
Liefde is veel krachtiger
Voor jou zend ik naar de hemel
Honderd duizend vlinderkussen