Wanneer je kunt lachen om al die domme grappen
Gelijk een idioot in het wilde begint te stappen
Wanneer die streling in je zij je laat gillen
En er lachtranen uit je ogen spillen
De domme dansjes uit in de keuken
Het vergissen in die langdradige spreuken
Gekke bekken trekken uren aan een stuk
De herinnering aan die schelen ogen
Als je dit als koppel doet
Het gelach wat klinkt zo zoet
Lachen met je ogen mee,
De klank van geluk en liefde
Wanneer het lachen de stormen zon geeft
En de ander je plezier in handen heeft
Dan weet je wat het geluk is
Maar lachen is een kunst
Niet iedereen kent het
Ook al is het iets wat ieder zou moeten koesteren
Wanneer je dan je geliefde moet missen
Dan kun je die momenten niet wissen
Ze zullen je altijd terug recht trekken
En keer op keer
En weer en weer
Zal je lachen en gieberen
Ook al is de lach soms om momenten te doorstaan
Momenten van verdriet en tegenslag
Maar die momenten zal je merken
Dat terwijl je huilt je zal lachen en schateren
Dat is de kunst van lachen
Lachen met een traan
Lachen tijdens pijn
Lachen door de herinnering tijdens de pijnlijkste dagen
Ooit in je leven
Dat is wat een lach kan geven,
De herinnering aan het goede en het geluk
Waardoor je even terug gelukkig bent
Door die ene lach
Komt 1 traan minder
En word je hart even wat warmer.