De regendruppels rollen over de bladeren.
Vanaf het tipje druipt het stilletjes in een plas
Het dauw ligt nog boven op het gras.
De pijn slinkt weg stilletjes vanuit mijn hart
Naar mijn keel, ik voel de brok pitsen in mijn keel
Wat is die krets nou?
Is het omdat ik van je hou?
Nu de pijn weg is uit mijn hart,
Weet dat ik hem alleen maar met jou deel.
Een helft dient om te denken, te ademen en te leven
Het ander deel om jou te beminnen.
Wanneer de regen stopt
En het geluk weer aan ons deur klopt,
Weet ik wat ik heb, en wat ik koester
En ook al komen er stormen woester en woester,
Die eerste regenbui uite mijn pijn drup voor drup
Maar nu jij aan mijn zijde staat
En samen met mij door de regen gaat.
Geniet ik van het natte weer
Want het doet geen zeer.
We vertrouwen elkaar meer en meer.