het lijkt zo echt
ik zie haar staan
ze komt naar me toe
ik voel haar hand in de mijne
ze komt steeds dichterbij
tot ze me bijna kust
voel ik de warmte van haar gezicht
plots schrik ik wakker
alleen
niemand in de buurt
zij weet van niks
het lijkt net een film
het beeld speelt opnieuw
gevoelens worden sterker
de weerstand zwakker
maar zij merkt het niet
ongeloof tot en met
mijn hart gaat tekeer
hopend dat het beeld echt is
helaas het is een droom
steeds weer...
de herhaling volgt
sneller en sneller
details verduidelijken
situaties dezelfde
helaas met hetzelfde resultaat...