De kerstman is weer in het land
en ziet al het licht dat brand
alle lampjes in de boomen
kerstmis is weer aangekomen.
een kerstmis van liefde
een kerstmis met plezier
ik zou zeggen
een happy new year
De Kerstman is een leuke vent,
Ieder jaar rijdt hij een heel end
Kerstmis
het feest
van vergeven
Een nieuwe start
om verder te leven
Het voelt fijn
maar wees eerlijk
zo zou het toch
elke dag moeten zijn
geurtje v toorn wouterse