Ik zet me pen op papier
en begin te schrijven
Waarover nog geen idee
dat zal ook wel zo blijven
Me hoofd zit vol
gedachtes en ellende
Binnenin me hart
is het een enorme bende
Hoe kan ik hier ooit
over gaan schrijven
Als ik mezelf
geen eens kan bewijzen
Waar moet ik nou
toch gaan beginnen
Wie kan mij helpen me
hier overheen te tillen
Dit is het enige wat ik
op papier kan krijgen
Over alle andere problemen
zal ik maar zwijgen
Ik heb geen idee waar
alle ellende mee begon
Was ik maar een dier
Je weet wel zo’n kameleon
Ik cijfer me totaal weg
van deze wereld
Het is anders gegaan
dan ik me had voorgesteld
Waarom is iedereen
gelukkig en ik niet
Ik word gestoord
totaal kierewiet
Maar ik geef de hoop niet op
voor een gelukkig leven
Ook van mij zal er iemand zijn
waar ik alles voor kan geven
Het zoeken duurt een eeuwigheid
echt veelste lang
Één persoon heeft tot
mijn hart de toegang
Die persoon kan me
hele leven weer hoop geven
Bij die persoon kan ik
blijven overleven