Maar waar ís die Hemel dan,
mama?
En is Toby daar nu ook,
in de Hemel?
In de normale?
Of een aparte voor cavia's?
Maar hoe ís die Hemel dan,
mama?
En is opa daar al lang,
in de Hemel?
Waar ik ook kom?
Of een andere voor katholieken?
Maar waarom ís er geen Hemel dan,
mama?
Komen wij er echt niet,
in de Hemel?
Zien we ze nooit meer terug?
Of is er een ander plekje voor de liefsten?