kijk daar heb je de wilde regen
het rondje oordeel met dat daarin en dat ik van de bijbel hebben gekegen
ziedaar hij daalt en daalt
en haalt de straat in de enkele bangere regionen
{langer bang
en kinderen mooi meegenomen)
ik zal jullie nog een keer helpen
ja, ik val van verre
de visjes zaten aan mij
de muisapen raaken de straat
toch was er plaats
een lelijke krulbes getrapt in dit heerlijke oord
dan hoef je alleen aan de bast te denken
van verre is hij van bast
dan is ze/hij toch sterker dat hangt ie toch hoger
niet van nature
het enige nature dat je met mee mag dragen
en waardoor de zaak blijft bewegen
als bangelijk nog
nog nog