LEVEN IN HET NU
Gisteren is ballast
Morgen is een verlanglijstje
Vandaag is “het nu”
Ik wil “het nu” vandaag beleven, ondergaan en voelen het leven
Dit is het leven, dit is waar het omgaat, leven in het hier en nu
Vandaag is het me niet gelukt, misschien morgen
Mijn hoop gaat er weer voor zorgen.