Dit is een probeersel
Aan jou om het te beoordelen
Zonder (?) de spelregels te kennen
Uitvogelen wat ik bedoeld heb
Nu nog niet natuurlijk
Pas aan het eind als alles gezegd is
Het gaat nu echt beginnen hoor
Dus goed lezen is aan de (welke?) orde
Braaksel, slijpsel in een goot
Het potlood te ver in de keel
Wat een drama had moeten worden
Werd onbedoeld (?) een wanstaltige klucht
Bedenksel, verzinsel in een hoofd
Wat denk je wel (of niet)
Dit moet gewoon (?) ophouden
En dat doet het dan ook
(morgen de oplossing)