Ik wil je vergeten
Ik wil verder gaan
Ik wil niet weten
Ik wil niet denken
Ik wil niet voelen
Dat wat jij diep vanbinnen
In mij hebt laten bestaan
Ik kijk de regen uit de wolken
Wieg mezelf stilletjes in slaap
In mijn dromen ben ik niet veilig
Des te minder als ik weer ontwaak
Hoor de stille fluistering van de wind
Voel de tedere aanraking op mijn verminkte huid
Sst stil, stil maar mijn kind
Weet mijn meisje
Dat jij je weg hier ook wel weer in vindt