Ik was gelukkig toen wij samen waren,
In één klap verliet je me, en vielen mijn tranen..
Nu heb ik heb spijt en voel ik me eenzaam,
Ik heb je nodig, ik wou dat je naast me kon staan..
Ik houd van je, en kan jou nooit meer vergeten,
Jij was de enige die mij zoveel liefde heeft gegeven..
Elke dag denk ik terug aan onze mooie tijden,
Bij elk moment huil ik erbij, en zit ik pijn te lijden..
Ik wil je zo graag zien en je iets vertellen,
Ik houd van je, en wil voor altijd bij je blijven..
Met je verloven en trouwen,
En jou voor altijd in mijn handen vast houden..
Zoveel gemeen en zoveel lol gehad.. Maar,
Een 2e kans..? Was dat maar waar..
Zoveel gelachen en zoveel meegemaakt,
Kom bij me terug.. Ik wil dat je weer voor me staat..
Jij stond altijd klaar voor mij en was degene die mij respecteerde,
Jij had bij alles gelijk, waar ik ook van leerde..
Jij bent zo slim en lief,
Lieverd.. Je bent mijn hartendief..
Memory's i'll never forget..
LoveYou..