Schaam je niet voor je tranen,
Laat ze maar komen,
Als je het niet kan laten,
Laat ze gerust stromen…
Iedereen heeft soms verdriet,
Dat kom je wel eens tegen,
Al wil je het misschien niet,
Een traan komt dan niet ongelegen…
Huilen moet niet maar het mag,
Ooit komt er dan wel een dag,
Dan zie ik weer je lieve lach,
Maar weet dat je wel huilen mag!
-X-X-X-X-X-X-X-X-X-