Hoe dubbel kan het leven zijn
Een afwisseling van liefde en pijn
Soms denk je de liefde te hebben gevonden
Dan passeert er iets wat openscheurt je wonden
Heb je wel de juiste keuze gemaakt
Is zij het wel die je hart echt raakt
Het huwelijksaanzoek is gedaan
Maar nog nooit heb ik zo in twijfel gestaan
Natuurlijk hou ik zielsveel van haar
Maar waarom voel ik me dan zo raar
Ineens passeert iemand je in je leven
Die het verleden doet herleven
Verre van leuk is dit gevoel
Slechts weinigen die weten wat ik bedoel
Als ik met haar praat en kijk in haar ogen
Voel ik me zo intens bewogen
Moet ik dan echt alles opgeven
Samen met haar verder gaan leven?
Op dit moment weet ik het even niet
Niemand die mijn intense pijn ziet
Maar als iemand komt die je het verleden laat herleven
Dan krijg zelfs het gevoel alleen met haar te willen leven
Keuzes maken is iets wat moeilijk is
Maar er is zoveel gelijkenis met die ene die ik mis
Komt tijd komt raad
Maar voor nu, geen idee hoe het verder gaat