de bus zat vol,nog slaap in de ogen
crousants kwamen langs
wat een cadeautje
zo 's morgens vroeg(7uur)
de kroeg komt later wel
denk ik maar zo
eerst zingen met elkaar
drie keer optreden maar liefst
een hele taak, maar o zo gaaf
om te doen, Maastricht krijgt
van mij een dikke zoen
wat een sfeer hangt er daar.
Christ was Born on Christmas day
met veel overtuiging gezongen
en de Kerstman met zijn slee
werd ook niet vergeten
Die oude Kerstmiskaart
vergeeld en gekraakt
ging er in als koek
ook de broodjes waren lekker
net om de hoek,alles zo goed
gepland, dat zorgt voor complimenten
aan de organisatie.
Heerlijke vlaai
werd met smaak gegeten
dat kunnen die Limburgers toch
echt het beste, dat weet ik zeker.
Op naar het volgende doel
De prachtige Selexyzboekhandel/kerk
wat een meesterwerk met zijn
fresco's en prachtige acoustiek
uit vervlogen tijden
De hoofdprijs voor mij
staande op de bovenste galerij
was het genieten en zingen
uit volle borst, het Halleluja
klonk zo mooi dat smaakt naar meer
dus deden we dat ook.
De keeltjes weer gesmeerd
met een lekker biertje uit de kroeg
en weer verder op zoek naar
de volgende lokatie.
In het donker zingen zorgde voor
een mooie sfeer,al lopend naar
het restaurant zongen we al inproficerend
nog I dreaming of a with Christmas
zo gaaf was dat, en luid geklap
zorgde voor een voldaan gevoel.
Heerlijk gegeten en weer terug
in de bus, lekker knus nog nagenietend
van de mooie dag met een wijntje
al zingend of in slaap,reden we weer
terug naar Amersfoort.Try-out geslaagd.
Je kunt komen luisteren naar het Kadekoor a.s. woendagavond
in het Leerklooster half 8 Daan Fokkemalaan in Amersfoort